CorionX är ‚Gas‘ för Stablecoin och DeFi Adoption. IEO: s andra omgång startar 18 augusti på ProBit Exchange

Bitcoin Press Release : CorionX är ett verktygstecken och pionjär för antagande, utveckling av stablecoins, cryptocurrency utbildning, DeFi och CBDC. CorionX (CORX) IEO andra omgången kommer att köras med ett begränsat antal tokens från 18 augusti till 1 september 2020.

12 augusti 2020, Schweiz – Schweizbaserade Corion Foundation lanserades 2016 och fokuserar på att föra cryptocurrency- och stablecoin-industrin tillsammans med sin egen verktygstoken och utbildningsplattform. Sedan starten har projektet grenats ut till DeFi-industrin och CBDC-marknaden (Central Bank Digital Valuta) för att hjälpa miljoner att få tillgång till dessa nya tekniker.

Vad är CorionX?

CorionX (CORX) är ett ERC20-verktygstoken för en utbildningsplattform som fokuserar på antagande och utbildning av stablecoins, CBDC: s, OpenFinance, Crypto Saving & Lending och DeFi- lösningar. Projektet har en stark samhällsgrund och en vision om att skapa ett samarbete mellan alla dessa branscher och bygga ett globalt samhälle för onlinebaserade användare. Företaget uppnår redan denna vision genom framgången för #MoneyInTheRightDirection Movement.

CorionX rörelse och partnerskap

#MoneyInTheRightDirection är en rörelse som Corion startade tillbaka under 2019 för att utveckla och utbilda individer, finansiella leverantörer, hedgefonder och köpmän om stablecoins, cryptocurrencies och öppna finansieringslösningar.

Rörelsen skapades för att påskynda antagandet av cryptocurrency och decentraliserad finans på alla nivåer. Från att lära den blivande cryptocurrency-entusiasten att hantera en digital plånbok och investera i cryptocurrencies på egen hand, till att vägleda ett stort stablecoin-projekt för att hitta rätt påverkare för dess utveckling.

Förutom projektutveckling, utbildningsprogram och #MoneyInTheRightDirection-rörelsen har CorionX också bildat starka partnerskap med branschledare för att främja sin orsak till mainstream-adoption. Det är partnerskap med topp Koreanska Exchange Probit gav Corion den perfekta plattformen för att lansera sin verktygstoken IEO.

Den schweiziska baserade plattformen skapade också partnerskap med plånbokintegration XcelPay , portfölj tracker CoinMarketAlert , interoperabilitet bridge Syscoin och San Francisco-baserade nästa gen bank plattform Vesto.io .

Nyckel DeFi-branschproblem

Interoperabilitet är något som ännu inte har använts på stablecoin-marknaden. Det finns inget specifikt projekt som stöder, marknadsför och samarbetar med andra stablecoins, cryptocururrency och DeFi-projekt.

Majoriteten av projekten fokuserar vanligtvis på sitt eget specifika mynt, dess syfte eller lösning. Det finns bara minimalt samarbete inom dessa parter, och de integrerar sällan varandras lösningar. Det är därför svårt för mainstream att komma in på marknaden och använda stablecoins, hantera cryptocurrency och förstå DeFi: s potential, på grund av brist på utbildning och branschsamarbete.

CorionX-lösningen

CorionX bygger ett globalt samhälle där varje medlem kan dela kunskap, använda ärenden och information om alla aspekter av olika digitala finanser. CORX ERC20-verktygstoken kommer att fungera som ett incitament för antagande av stablecoin och DeFi och driva rörelsemedlemmarna och andra deltagare att dela information, bygga samhället och använda praktiska kryptoapplikationer.

Dagliga användare har mycket olika behov för stora företag. Vanliga användare kommer att dra stor nytta av CorionX-utbildningsprogrammet och praktiska appar, medan större industrier och företag kan dra nytta av den djupa tekniska analysen och komplexa strategier som företaget har att erbjuda.

Alla användare och innehavare av CORX kommer att vara en integrerad del av lösningen och personligen dra nytta av deras engagemang. Några av de ytterligare fördelarna med CorionX Utility-token inkluderar:

CORX ERC20 verktygstoken IEO andra omgången håller på att börja på ProBit Exchange , som kommer att pågå från 05:00 18 augusti (GMT + 2) till 16:59 1 september 2020.

Deltagare i IEO kan köpa CORX för $ 0,015 USDT och kan dra fördel av en imponerande 13% bonus för alla inköp med USDT, BTC och ETH . Deltagarna kan stöta den bonusen upp till 15% när de köper med ProBits ursprungliga token PROB.

CorionX IEO representerar en stor möjlighet för entusiaster och företag att vara en del av ett banbrytande projekt och dra nytta av belöningar, DeFi-utveckling, bounties och kampanjer.